Dagis
Har du en hund som du tror skulle trivas hemma hos Lennart? Hör gärna av dig och berätta mer!


Kontakta mig via e-post lennartbengtsson@hotmail.com

eller mobil 0769-26 68 22

Välkommen!


En liten flock på en stor yta. Hunddagiset hemma hos Lennart bedrivs i trivsam hemmiljö med naturen inpå knuten.

Hemma hos Lennart finns inga hundboxar. Hundarna vistas ihop i köket, leker i vardagsrummet, myser i soffan eller tar en tupplur i kuddhörnan.

Huset ligger i slutet av egen väg. Hundarna får vara ostörda på en stor inhängnad naturtomt med skogen som granne. Här finns såväl naturens egna bergsknallar som hemsnickrade gungor att utforska.

Hunddagiset har kapacitet för att ta emot maximalt 10 hundar. Men viktigast är att flocken fungerar optimalt. I dagsläget funkar det bäst med ett antal på 6-7 stycken hundar. När det blir en ledig plats fylls den inte förrän vi testat och försäkrat oss om att den nya hunden passar in i dagisflocken.

Eftersom alla hundarna är i en flock är ofta någon tik på väg in i, eller ut ur, löp. Därför kan tyvärr ingen okastrerad hane vara dagishund hemma hos Lennart.

Tanken är att hundarna ska ha det lika bra som hemma, och dessutom vara  tillsammans med en grupp hundkompisar som de känner och trivs med. Hemma hos Lennart är vi noga med att få till bra hundmöten, så att hundarna lär känna varandra på ett lugnt och positivt vis.

Hunddagiset erbjuder heltid- och halvtidsplatser. Lämningstider och hämtningstider är flexibla efter önskemål. Vi finns i Agnesberg, cirka 10 minuter med bil från Göteborgs Centralstation. Här finns adressuppgifter.

...


Är du nyfiken på vad som händer

hemma hos Lennart?


"Många dagar jobbar

jag hemma. Men hunden

får gå på dagis ändå.

Helt enkelt för att hon

har det roligare där."

Karin, matte till Yatzy